Çiçekpınar Belediyesi

BAŞKAN KAYNAKTAN YENİ YIL MESAJI

Beldemiz ve Ülkemiz adına önemli gelişmelerin yaşandığı; üzüntü ve sevinçleriyle bir yılı daha geride bırakıp, yeni bir yıla coşku ve umutla giriyoruz. Çiçekpınarımızı daha güzel yarınlara taşımak için yaptığımız çalışmaların verdiği heyecanı, sevinci ve gururu hep birlikte yaşadığımız 2022 yılını geride bırakıyoruz.
Bu vesileyle 2023 yılı hepimizin çok daha yoğun olduğu bir hizmet yılı olacaktır. Türkiye yüzyılı vizyonuyla, Cumhuriyetimizin de 100. yılını kutlayacağımız yeni yılın güzel beldemizin güzel insanlarına daha iyi hizmet verebilmemize, birlik ve beraberliğimize vesile olması dileğiyle 2023 yılınızı tebrik ediyor, aileniz ve sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir sene geçirmenizi diliyorum.
Memiş KAYNAK
Çiçekpınar Belediye Başkanı