Çiçekpınar Belediyesi

8 Mart Dünya Kadınlar Günün Kutlu Olsun

Aile kurumunun temel taşı, değerlerimizin temsilcisi, taşıyıcısı ve koruyucusu istiklal mücadelemizin kahramanları olan kadınlarımız, bir anne, bir eş ve hayatın bütün alanlarında etkin birey olarak saygın bir yerdedir. Kadınların anne olarak gelecek nesilleri yetiştirme konusunda gösterdikleri fedakârlık, annelik duygusu ve ailesini ayakta tutma cabası her türlü takdirin üzerindedir.

Cumhuriyetin kuruluşu ile birlikte kadının; çağdaş ve dünya kadınlarının sahip olduğu kazanımları tek tek elde etmiş, modern Türkiye’nin kurulmasında da önemli görev üstlenmişlerdir.

Ne mutlu bize ki milletçe, tarih boyunca her zaman kadınları baş tacı eden, onlara büyük değer veren bir medeniyetin mirasçılarıyız. Kadının; kültürel, ekonomik ve siyasi hayatta hak ettikleri yeri aldığı, toplumumuzda daha iyiye daha güzele en hızlı ve emin adımlarla ilerliyoruz. Bu vesileyle; bütün kadınların Dünya Kadınlar Günü'nü kutlar; sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim.

Memiş KAYNAK

Çiçekpınar Belediye Başkanı